Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
Szakmai lapszemle

ECTRIMS 2022: szakterületenként letölthető tömör összegzések

A hír kategóriája: Szakmai lapszemle

A cikk kelte: 2022.11.20.

MANIT

Az ECTRIMS szervezőbizottsága ebben az évben is közzétette a kongresszus kiemelt előadásainak tematikus összegzését. Töltse le a PDF riportokat!

PATOGENEZIS
Olvassa el a legfrissebb eredményeket az SM patológiájának új képalkotási módszereiről; az immunprofilok meghatározásáról; a remielinációról; az immunsejtek CNS-be való bejutásáról; a B- és T-sejtekről; az SM legkorábbi eseményeiről; és a lipidek újonnan felfedezett szerepéről az SM-ben.

>>>Letöltés

KLINIKUM
Ismerje meg a betegek által jelentett eredmények szerepével kapcsolatos új eredményeket; olvasson a terhesség és az SM kapcsolatáról; a POMS perspektívába helyezéséről; az életmódbeli beavatkozásokról; a progresszív SM-ről; az öregedés és SM kapcsolatáról; a COVID-19 és az SM tapasztalatairól; a szakmai rehabilitációról; a kognícióról és még sok más témáról.

>>>Letöltés

TERÁPIA
Tudjon meg többet a nagy hatékonyságú terápiákról, a személyre szabott kezelésről, a DMT-k eszkallációjáról és de-eszkallációjáról, a kezelési lehetőségekről, a relapszussal összefüggő terápiás döntéshozatalról, az egészségügyi ellátáshoz való hozzáférésről, a farmakovigilanciáról és még sok más témáról.

>>>Letöltés

KÉPALKOTÓ ÉS NEM KÉPALKOTÓ BIOMARKEREK
Olvasson többek között a következő témákról: új testfolyadék-biomarkerek; az SM neurobiológiája; dinamikus funkcionális összekapcsolódás, új modellezési megközelítések; a látóidegek elváltozásainak bevonása a McDonald-kritériumokba; véralapú biomarkerek.

>>>Letöltés