Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
MANIT hírek

Díjaztuk a legjobb előadásokat

A hír kategóriája: MANIT hírek

A cikk kelte: 2022.09.24.

MANIT

A közönség szavazata alapján díjaztuk az előadói versenyre nevezett kollégákat. Az alapos és érdekes referátumokkal nemcsak a díjazottak, hanem a hallgatóság, a szakmai közösség is nyert.

Az I. díjat Falusi Mária (Jahn Ferenc Kórház Neurológia) vehette át, aki egy recurrens asepticus (Mollaret) meningitis esetet mutatott be.

A II. díjat Kása Krisztián (Jahn Ferenc Kórház Neurológia) érdemelte ki a "Szegény embert még az ág is húzza – avagy mi lehet rosszabb egy autoimmun betegségnél?" című előadásért.

A III. díjjal Boczán Judit (Debreceni Egyetem Neurológiai Klinika) "Myositis előfordulása myasthenia gravisos betegek körében" című referálását ismerte el a hallgatóság.

A MANIT elnöksége a "Hazai műhelyek" szekcióban elhangzott előadások közül a "Periciták őrszemként szabályozzák az immunsejt transzmigrációt a központi idegrendszerben" című összefoglalót emelte ki, amelyért a díjat Török Orsolya (Pécsi Tudományegyetem Neurológiai Klinika) vehette át.

Valamennyi előadást rögzítettük, az utómunka elkészülése után regisztrált felhasználóink számára - a teljes szakmai programmal egyetemben - visszanézhetőek lesznek.

Gratulálunk! Minden díjazott és most nem díjazott résztvevőnek köszönjük, hogy munkájukkal emelték a kongresszus szakmai színvonalát!