Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Hamarosan találkoz(z)unk! - a IX. MANIT Kongresszus köszöntője

A hír kategóriája: MANIT hírek

A cikk kelte: 2022.09.10.

MANIT

A MANIT elnökének és a kongresszus szervezőinek invitációja - még nem késő regisztrálni!

Kedves MANIT Tagok!
Kedves Kollégák! Tisztelt Támogatóink!

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt a Magyar Neuroimmunológiai Társaság ez évi IX. Kongresszusára, melyet 2022. szeptember 22-24. között rendezünk meg a tavaly megszeretett helyszínen, a siófoki Hotel Azúrban. Az élőben elhangzott előadásokat a MANIT honlapján regisztrált kollégák utólag is megtekinthetik.
Korábbi kongresszusaink hagyományaihoz híven ebben az évben is a szakma jeles képviselőinek jelenlétével és a résztvevők aktív közreműködésével magas színvonalú, elméleti és gyakorlati tudást adó program összeállítására törekszünk.

Az idei kongresszus elsősorban az egyes társszakmák szoros együttműködésének, közös gondolkodásának fontosságára fókuszál. Ezt fejezi ki mottónk: Metszéspontok – a társzakmák együttműködése.

A kongresszusi program multidiszciplináris megközelítésben törekszik a vasculitisek diagnosztikai és terápiás nehézségeinek, a neuroimmunológiai betegségek rehabilitációs és tüneti ellátásának, az autoimmun encephalitisek és perifériás neuropátiák kezelésének részletes tárgyalására. A fő témák mellett a kongresszus célja továbbra is a neuroimmunológia újdonságainak bemutatása, tartalmas szakmai véleménycsere megvalósítása. Lehetőség nyílik ritka vagy érdekes esetek bemutatására és megbeszélésére is.

Reméljük, hogy a gazdag tudományos program mellett kellemes baráti beszélgetésekben, jó hangulatú szakmai programokban lesz részünk.

Nagyon várjuk a személyes találkozást!

Budapest, 2022. szeptember 10.

Dr. Rózsa Csilla, a MANIT elnöke
Dr. Bíró Zita és Dr. Mike Andrea, a Kongresszus szervezői

> TOVÁBBLÉPÉS A KONGRESSZUS WEBOLDALÁRA