Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Hol szól a rádió? MANIT rádiónyilatkozatok archívuma

A hír kategóriája: MANIT Médiamegjelenések

A cikk kelte: 2022.12.01.

MANIT

A MANIT működésében dolgozó szakorvosok rendszeres szereplői rádióműsoroknak, ezáltal segítik a neuroimmunológiai betegségekről szóló társadalmi ismeretterjesztést, tudatformálást. Folyamatosan közzétesszük a visszahallgatható adásokat.

Karc FM (2022. december 1.)
Az országos rádió délelőtti élő magazinműsorában dr. Rajda Cecília, a MANIT SM platformért felelős alelnöke volt a vendég, a téma pedig a sclerosis multiplexes betegek életmódja. Mit tehet egy beteg étkezésben, mozgásban, egészséges életmódban, amivel támogathatja saját állapotának javulását, megőrzését?

> IDE KATTINTVA HALLGATHATJA MEG AZ ADÁST

Civil Rádió (2022. szeptember 29.)
A vasculitisről, mint a MANIT kongresszus egyik kiemelt témájáról adott interjút prof. dr. Illés Zsolt MANIT vezetőségi tag a Civil Rádiónak: az ismeretterjesztő beszélgetésben az érfalgyulladás jellemzőinek számos aspektusa terítékre került.

> IDE KATTINTVA HALLGATHATJA MEG AZ ADÁST

Kossuth Rádió Napközben (2022. szeptember 19.)
A sclerosis multiplexről szóló adásban dr. Rózsa Csilla, a MANIT elnöke volt a Kossuth Rádió Napközben című élő magazinműsorának vendége, telefonon kapcsolták dr. Rajda Cecília SM platformért felelős alelnököt, valamint Furcsa Józsefnét, a Magyar Sclerosis Multiplexes Betegek Szövetségének elnökét.

> IDE KATTINTVA HALLGATHATJA MEG AZ ADÁST

Karc FM (2022. szeptember 15.)
Az országos rádió Spájz című délelőtti élő magazinműsorában a 2022-es Országos SM Napról és a sclerosis multiplex betegségről beszélt dr. Rajda Cecília, a MANIT SM platformért felelős alelnöke, majd kapcsolták Furcsa Józsefnét, a Magyar Sclerosis Multiplexes Betegek Szövetségének elnökét is.

> IDE KATTINTVA HALLGATHATJA MEG AZ ADÁST
(a műsorrész 4:15-től hallható)

Karc FM (2021. szeptember 9.)
A Spájz című délelőtti élő magazinműsor a Debrecenben megrendezett Országos SM Napról számolt be, ennek kapcsán került fókuszba a sclerosis multiplex, amelyről dr. Csépány Tünde, a MANIT vezetőségi tagja, mint a rendezvény szakmai mentora adott interjút.

> IDE KATTINTVA HALLGATHATJA MEG AZ ADÁST
(a műsorrész 4:30-tól hallható)