Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
MANIT hírek

IX. Kongresszus: itt a vége, máris készülünk a következőre

A hír kategóriája: MANIT hírek

A cikk kelte: 2022.09.24.

MANIT

"Metszéspontok - társszakmák találkozása" - volt a mottója a MANIT IX. Kongresszusának: a konferencia teljesítette vállalásait, és úgy a tematikus szekciók, mint a színvonalas szimpóziumok valódi párbeszédre teremtettek lehetőséget a neuroimmunológia és a társszakmák képviselői között.

Közel háromszáz résztvevő regisztrált az ország különböző pontjairól, hét tematikus szekcióban számos előadás és esetbemutatás, kilenc vállalati szimpózium, a szünetekben pedig a kötetlen szakmai diskurzus gondoskodott arról, hogy a neuroimmunológiai kórképek ellátásában dolgozó szakorvosok a betegeik javára hasznosítható információkkal térhessenek haza Siófokról.

A kongresszus zárásaként Rózsa Csilla, a MANIT elnöke megköszönte az idei konferencia szakmai szervezői, Mike Andrea és Bíró Zita munkáját, valamint a rendezvény gördülékeny lebonyolítását biztosító CongressLine Kft. közteműködését. A rendezvényről résztvevői visszajelzést, jobbító szándékú javaslatot vagy kritikát a szervezők az info.neuroimmun@gmail.com címen várnak.

Egyúttal meghirdették a jubileumi, X. MANIT Kongresszus időpontját is: 2023. szeptember 14-16. 2023. október 26-28. (időpontváltozás történt), a helyszín pedig akkor is a siófoki Hotel Azúr lesz. A konferencia szakmai szervezését Deme István és Rum Gábor főorvosok vállalták fel.

A MANIT IX. Kongresszusáról közzétett híreinket itt találják:
Díjaztuk a legjobb előadásokat
Vécsei László professzor a 2022-es Baló Emlékérem díjazottja
Alakítsuk együtt a jövőt! Itt a MANIT következő rendezvényeinek lajstroma
Forgott a kamera: visszanézhetők lesznek az előadások
A MANIT ma - dr. Rózsa Csilla elnök kongresszusi megnyitója
Tudomány mellett ismeretterjesztést is felvállalt a kongresszus