Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
MANIT hírek

A startvonalon állunk: nagy érdeklődés az idei MANIT kongresszus iránt (is)

A hír kategóriája: MANIT hírek

A cikk kelte: 2022.09.21.

MANIT

Mintegy háromszáz résztvevő regisztrált a 2022-es MANIT kongresszusra, amely a szervezők reményei szerint a társszakmák valódi metszéspontjaként szolgálja egymás nézőpontjának, gondolkodásának megismerését, ezáltal a közös munka és a betegellátás jobbítását.

A MANIT IX. Kongresszusára a neurológusokon túl számos szakterület szakemberei jelentkeztek, a regisztrációs lista szerint ott lesznek a radiológia, az infektológia, a patológia, valamint a dietetika és a pszichológia képviselői is a résztvevők között. A szervezők (a kongresszus szervezését 2022-ben dr. Mike Andrea és dr. Bíró Zita vállalták fel) arra törekedtek, hogy ez a sokszínűség visszatükröződjön az előadások között is, ennek jegyében az egyes tematikus szekciókat úgy állították össze, hogy azokban minél több irányból meg lehessen világítani egy-egy témát, legyen szó a sclerosis multiplexről, a vasculitisről, az NMOSD-ről vagy a Myasthenia gravisról.

A részletes program és a rendezvényről minden további információ a kongresszusi honlapon található meg, ami pedig IDE KATTINTVA érhető el.