Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MANIT médiamegjelenések

Összefoglaló riport a 2022-es Országos SM Napról

A Magyar Neuroimmunológiai Társaság szakmai partnerségével állította össze a Magyar Sclerosis Multiplexes Betegek Szövetsége a 2022-es Országos SM Nap programját. A riportfilm rövid áttekintést ad a betegtalálkozóról.

Ismeretterjesztő összefoglaló a IX. MANIT Kongresszusról

Egy országos orvoskongresszus alkalmat kínál arra is, hogy a közbeszéd tárgyává tegyen olyan betegségeket, amelyekről ritkán esik szó, ennek apropóján pedig az orvostársaság törekvéseit is többen megismerhetik az egészségügyön belül és azon túl is.

Hol szól a rádió? MANIT rádiónyilatkozatok archívuma

A MANIT működésében dolgozó szakorvosok rendszeres szereplői rádióműsoroknak, ezáltal segítik a neuroimmunológiai betegségekről szóló társadalmi ismeretterjesztést, tudatformálást. Folyamatosan közzétesszük a visszahallgatható adásokat.

Riport az MTA székházban megrendezett SM Világnapról

A MANIT szakmai partnerségével megtartott rendezvényről mások mellett az orvos előadók mindegyike nyilatkozik a riportban: dr. Mátyás Klotild, dr. Rózsa Csilla, dr. Jakab Gábor és prof. dr. Nyirády Péter.

Családalapítás sclerosis multiplexes betegként

Dr. Rajda Cecília, a MANIT SM platformvezető alelnöke volt a Szeged Televízió Diagnózis című egészségügyi magazinműsorának vendége. Az ország számos városi televíziója által átvett interjúban a sclerosis multiplexes betegek családalapításának sok vetülete terítékre került.

Tömör összefoglaló az SM legfontosabb jellemzőiről

Dr. Simó Magdolna, a MANIT alelnöke volt a Duna TV Család-barát című magazinműsorának vendége, áttekintést adott az SM jellemzőiről, kilátásairól.

Amit mindenkinek tudnia kellene az SM-ről

Dr. Rózsa Csilla, a MANIT elnöke volt a TV2 reggeli műsorának vendége, a téma pedig a sclerosis multiplex: felismerés és kezelés, élet a betegséggel.

Riportfilm a debreceni Országos SM Napról

A MANIT szakmai együttműködésével megrendezett Országos SM Napról készült riportban dr. Csépány Tünde az orvostársaság vezetőségi tagja foglalta össze a betegtalálkozó orvosszakmai programján elhangzott legfontosabb témákat.

Egészség mentén: ismeretterjesztő interjú az SM-ről

Dr. Jakab Gábor, a MANIT főtitkára és Szántai Anita, a Magyar Sclerosis Multiplexes Betegekért Alapítvány elnöke a Rákosmente TV egészségügyi magazinjának vendégeiként vették sorra az SM betegségről és az SM betegekről való legfontosabb tudnivalókat.

SM Világnap: mit tehet az orvos, mit tehet a beteg?

Az SM Világnap kapcsán volt az ATV Start című reggeli műsor vendége prof. dr. Komoly Sámuel, a MANIT elnöke és Szántai Anita, a Magyar Sclerosis Multiplexes Betegekért Alapítvány vezetője.