Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MANIT médiamegjelenések

Rádióinterjú: mit tehet egy SM beteg az életmódjával önmagáért?

Dr. Rajda Cecília, a MANIT SM platformért felelős alelnöke volt a KARC FM délelőtti magazinműsorának vendége, a téma pedig a sclerosis multiplexes betegek életmódja. Mit tehet egy beteg étkezésben, mozgásban, egészséges életmódban, amivel támogathatja saját állapotának javulását, megőrzését?

Hol szól a rádió? MANIT rádiónyilatkozatok archívuma

A MANIT működésében dolgozó szakorvosok rendszeres szereplői rádióműsoroknak, ezáltal segítik a neuroimmunológiai betegségekről szóló társadalmi ismeretterjesztést, tudatformálást. Folyamatosan közzétesszük a visszahallgatható adásokat.

Összefoglaló riport a 2022-es Országos SM Napról

A Magyar Neuroimmunológiai Társaság szakmai partnerségével állította össze a Magyar Sclerosis Multiplexes Betegek Szövetsége a 2022-es Országos SM Nap programját. A riportfilm rövid áttekintést ad a betegtalálkozóról.

Ismeretterjesztő összefoglaló a IX. MANIT Kongresszusról

Egy országos orvoskongresszus alkalmat kínál arra is, hogy a közbeszéd tárgyává tegyen olyan betegségeket, amelyekről ritkán esik szó, ennek apropóján pedig az orvostársaság törekvéseit is többen megismerhetik az egészségügyön belül és azon túl is.

Riport az MTA székházban megrendezett SM Világnapról

A MANIT szakmai partnerségével megtartott rendezvényről mások mellett az orvos előadók mindegyike nyilatkozik a riportban: dr. Mátyás Klotild, dr. Rózsa Csilla, dr. Jakab Gábor és prof. dr. Nyirády Péter.

Családalapítás sclerosis multiplexes betegként

Dr. Rajda Cecília, a MANIT SM platformvezető alelnöke volt a Szeged Televízió Diagnózis című egészségügyi magazinműsorának vendége. Az ország számos városi televíziója által átvett interjúban a sclerosis multiplexes betegek családalapításának sok vetülete terítékre került.

Tömör összefoglaló az SM legfontosabb jellemzőiről

Dr. Simó Magdolna, a MANIT alelnöke volt a Duna TV Család-barát című magazinműsorának vendége, áttekintést adott az SM jellemzőiről, kilátásairól.

Amit mindenkinek tudnia kellene az SM-ről

Dr. Rózsa Csilla, a MANIT elnöke volt a TV2 reggeli műsorának vendége, a téma pedig a sclerosis multiplex: felismerés és kezelés, élet a betegséggel.

Riportfilm a debreceni Országos SM Napról

A MANIT szakmai együttműködésével megrendezett Országos SM Napról készült riportban dr. Csépány Tünde az orvostársaság vezetőségi tagja foglalta össze a betegtalálkozó orvosszakmai programján elhangzott legfontosabb témákat.

Egészség mentén: ismeretterjesztő interjú az SM-ről

Dr. Jakab Gábor, a MANIT főtitkára és Szántai Anita, a Magyar Sclerosis Multiplexes Betegekért Alapítvány elnöke a Rákosmente TV egészségügyi magazinjának vendégeiként vették sorra az SM betegségről és az SM betegekről való legfontosabb tudnivalókat.