Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
Neuroimmunológia hírek

Pályázat: ritka betegek boldog pillanatai 2023-ban

A hír kategóriája: Neuroimmunológiai hírek

A cikk kelte: 2023.01.10.

MANIT

Neuroimmunológiai betegek is indulhatnak azon a civil pályázaton, amelyet a Ritka és Veleszületett Rendellenességgel Élők Országos Szövetsége (RIROSZ) írt ki.

A „Ritka betegek boldog pillanatai 2023” fotópályázat célja bemutatni, hogy a ritka betegséggel élőknek és családjaiknak a mindennapi küzdelmeik mellett részük van örömteli, felhőtlen pillanatokban is.

Pályázati feltételek:
- Az alkotáson szerepeljen legalább egy ritka betegséggel élő személy, egy boldog pillanatban (a fotó a rajta szereplők hozzájárulásával használható csak fel).
- Az elkészült fényképeket JPEG formátumban várják, jó minőségben.
- A kép minimális mérete: a kép hosszabb oldala legalább 1600, maximálisan 2400-4800 pixel legyen. Az utólagos digitális átméretezés - ha az a pixelek számának növelésével jár - tilos. Valamint olyan kép sem jó, amit felvétel során erős digitális zoomolással hoznak létre.
- A kép minősége: digitális utómunka esetében, a JPG mentéskor legalább 80%-os legyen a minősége
- Egy pályázó maximum 3 db fotóval nevezhet.
- Az előző évek pályázataira beküldött képekkel nem lehet újra jelentkezni.
- A képek mellé az alábbi adatokat is kérik megadni:
• Fénykép készítőjének neve, telefonszáma, e-mail címe
• Fényképen szereplő ritka beteg/betegek, illetve a betegség neve
• Az alkotás címe
• Rövid leírás a képről: mikor, hol, milyen alkalommal készült

Pályázatok beküldési határideje 2023.01.30. éjfél
A fotókat a következő email címre várják: info@rirosz.hu.
Érdeklődni szintén ezen az e-mail címen lehet.

A pályaművek felkerülnek a Ritka és Veleszületett Rendellenességgel élők Országos Szövetsége Facebook oldalára, valamint a legjobb alkotásokat meg is lehet majd tekinteni a Ritka Betegségek Világnapján (február 25.) tartandó kiállításon és azt követően.

A Ritka és Veleszületett Rendellenességgel élők Országos Szövetségének csapata és a szakmai zsűri értékelése alapján az első három legjobbnak ítélt pályamű készítője díjazásban részesül, a legtöbb like-ot gyűjtő kép pedig elnyeri a 2023-as év Közönség-díját.

A pályázó a képének átadásával felelősséget vállal arra vonatkozóan, hogy a kép saját jogtulajdona, a rajta látható személyek a felvételhez, valamint annak terjesztéséhez hozzájárultak. Egyben hozzájárul a képek – nem üzleti céllal történő – nyilvánossá tételéhez és terjesztéséhez a RIROSZ kommunikációs csatornáin, a közös ügy minél magasabb minőségű képviselete elősegítéséhez.