Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
Tagsággal kapcsolatos információk
 


 

A Magyar Neuroimmunológiai Társaság soraiba történő jelentkezésFelhívjuk a Társulat soraiba újonnan jelentkezők figyelmét, hogy a tagfelvételi kérelem elküldése nem jár automatikus tagsági viszonnyal!

A beérkező kérelmekről az ajánlások alapján a Társulat vezetősége dönt, majd értesíti a jelentkezőt a felvételről, vagy a tagfelvételi kérelem elutasításáról. Az elbírálás hosszabb időt is igénybe vehet, ezzel kapcsolatban szíves megértését és türelmét kérjük.

A Magyar Neuroimmunológiai Társaság 2022. évi tagdíja35 év alatti rendes tagoknak:

1.500 Ft

35 éves vagy afeletti rendes tagok részére:

3.000 FtA MANIT rendezvényein a MANIT tagok számára biztosított kedvezményes regisztrációt a MANIT tagdíjat hiánytalanul befizetők vehetik igénybe (5 évre visszamenőleg rendezett tagsági díjjal), emellett a MANIT pályázatain való részvételre is ez jogosít.


Az adott évi tagdíjat, az Alapszabály értelmében az adott év március 31-ig kell befizetni.


A tagdíj befizetése


Örömmel tájékoztatjuk, hogy elindult az online bankkártyás tagdíjbefizetés weboldalunkon! Ez előnyösebb a banki átutalásnál, mert a tagdíjbefizetés az Ön felhasználó felületén azonnal jóváírásra kerül.

A tagdíjat felhasználó nevével, jelszavával történt belépést követően kényelmesen, gyorsan befizetheti az OTP SimplePay alkalmazás használatával, biztonságos felületen!


Online befizetés


Banki átutalással: Magyar Neuroimmunológiai Társaság javára a 12067008-01382227-00100008 Raiffeisen számlára.


Banki átutalás esetén mindig kérjük feltüntetni a közlemény rovatban: "MANIT tagdíj és a megfelelő évszám", illetve ha az utalást végző számlatulajdonos neve nem egyezik a tagéval, akkor annak a tagnak a nevét is, akinek a javára az utalás történik.profil adatok módosítása

Tagsági adatait ellenőrizheti, módosíthatja itt:

Bejelentkezés
Tagsági adatait ellenőrizheti, módosíthatja itt:
Bejelentkezéshez [ kattintson ide ]
Tagdíjbefizetését ellenőrizheti itt:
Bejelentkezéshez [ kattintson ide ]