Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
Hírek

Neuroimmunológiai Centrumtalálkozó és SM-Nővér Fórum (Budapest, 2022.06.10-11.)

Hír kategóriája: Általános

A cikk kelte: 2022.05.03.

MANIT

Dátum: 2022. június 10-11.

Helyszín: Hotel Mercure Budapest Castle Hill

Absztraktbeküldési határidő: 2022. május 15.

Kedves Kollégák!

A járványhelyzet enyhülése következtében idén végre megvalósulhat a neuroimmunológiai betegeket kezelő szakemberek folyamatos kapcsolattartását, továbbképzését szolgáló kétszintű rendszer: a szeptemberi tudományos MANIT kongresszus mellett egy tavaszi CENTRUMTALÁLKOZÓ  és SM-NŐVÉR FÓRUM is alkalmat teremt a személyes találkozásra és konstruktív párbeszédre.

A nővérek jelenléte kiemelten fontos, ugyanis az európai oktatóközpont képviselője részvételével indítja útjára a MANIT az SM szaknővérek komplex továbbképzési programját.

A találkozón számos aktuális téma között szó lesz a kezelési irányelvek frissítéséről, a megfelelő gyógyszerhez és ellátáshoz jutás feltételeinek alakulásáról. Vendégünk lesz a NEAK egyik vezetője is, akitől többek között a Centrumok kinevezéséről, a minimum működési feltételek biztosításáról, a finanszírozási protokoll változásairól kérünk tájékoztatást. Néhány bonyolult kórtörténet megbeszélésére is lehetőség nyílik a jelen lévő szaktekintélyek részvételével.

A gyógyszercégek korábban külön-külön időpontokra szervezett rendszeres, továbbképző szimpóziumaira is a találkozó keretében kerül sor.

Szeretettel várjuk Önöket, találkozzunk júniusban!

A Szervezőbizottság

További részletes információk a rendezvény weboldalán:
https://sm-centrumtalalkozo.congressline.hu/