Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
Hírek

Magyar Neuroimmunológiai Társaság IX. Kongresszusa (Siófok, 2022.09.22-24.)

Hír kategóriája: Általános

A cikk kelte: 2022.06.13.

MANIT

Kedves MANIT Tagok! Kedves Kollégák! Tisztelt Támogatóink!

Sok szeretettel hívunk és várunk minden érdeklődőt a Magyar Neuroimmunológiai Társaság ez évi IX. Kongresszusára, melyet 2022. szeptember 22-24. között rendezünk meg a tavaly megszeretett helyszínen, a Hotel Azúr Siófokban. Nagyon bízunk abban, hogy a kora őszi időpontra a COVID-19 járványhelyzet megenyhül, ezért a rendezvényt személyes részvétellel tervezzük. Az elhangzott előadásokat a regisztrált résztvevők Társaságunk honlapján utólag is visszanézhetik.
Korábbi kongresszusaink hagyományaihoz híven ebben az évben is a szakma jeles képviselőinek jelenlétével és a résztvevők aktív közreműködésével magas színvonalú, elméleti és gyakorlati tudást adó program összeállítására törekszünk.

Az idei kongresszus elsősorban az egyes társszakmák szoros együttműködésének, közös gondolkodásának fontosságára fókuszál. Ezt fejezi ki mottónk: Metszéspontok – a társzakmák együttműködése.
A kongresszusi program multidiszciplináris megközelítésben törekszik a vasculitisek diagnosztikai és terápiás nehézségeinek, a neuroimmunológiai betegségek rehabilitációs és tüneti ellátásának, az autoimmun encephalitisek és perifériás neuropátiák kezelésének részletes tárgyalására. A fő témák mellett a kongresszus célja továbbra is a neuroimmunológia újdonságainak bemutatása, tartalmas szakmai véleménycsere megvalósítása. Lehetőség nyílik ritka vagy érdekes esetek bemutatására és megbeszélésére is előadás vagy poszter formájában.

Előadás/poszter bejelentési határidő meghosszabbítva: 2022. június 20-ig!

Kedvezményes jelentkezés határideje: 2022. július 15-ig!

További részletek, online regisztráció és absztraktbejelentés a Kongresszus weboldalán

Reméljük, hogy a gazdag szakmai program mellett kellemes baráti beszélgetésekben, jó hangulatú programokban lesz részünk. Nagyon várjuk a személyes találkozást!

Dr. Rózsa Csilla, a MANIT elnöke - Dr. Bíró Zita és Dr. Mike Andrea, a Kongresszus szervezői