Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
Hírek

MANIT VIII. Kongresszusa (Siófok, 2021.09.23-25.)

Hír kategóriája: Általános

A cikk kelte: 2021.07.15.

MANIT

Kedves Kollégák!

A 2020-as év arra kényszerített bennünket, hogy a legtöbb nagy múltú rendezvényhez hasonlóan a MANIT kongresszust is a virtuális térben tartsuk meg. Elmúlt a tavalyi év, és vártuk, hogy napjaink visszaálljanak a rendes kerékvágásba, de a 2021-es év ugyanúgy kiszámíthatatlanságot hozott az életünk szinte minden területén. Így előre tervezni szinte lehetetlen küldetés. Valószínűleg mindenki nagyon készül a személyes találkozásokra, amelyet azonban a járványügyi helyzet ebben az évben is meghiúsíthat.

Optimisták vagyunk, de minden lehetőségre felkészülünk. Bízunk benne, hogy a rendezvény megvalósulhat személyes jelenléttel, hiszen ezt semmilyen virtuális tér nem helyettesítheti. Újdonságként viszont párhuzamosan online részvételi lehetőséget is biztosítunk azok számára, akik nem tudnak megjelenni. Ha úgy kívánja majd az aktuális helyzet, akkor az online forma a tavalyihoz hasonlóan akár főszerepet is kaphat. Folytatni szeretnénk azt a tavaly induló törekvést, hogy az előadások hosszabban elérhetők, visszanézhetők legyenek, reményeink szerint a Magyar Neuroimmunológiai Társaság megújuló honlapján.

A neuroimmunológia gyors fejlődése számos területen kínál újdonságokat. Reméljük, mindenki talál számára izgalmas témát a szakmai programban.

„A tudás összeköt” – az idei konferencia mottója. Kongresszusunk lehetőséget ad arra, hogy tanuljunk egymástól, gyarapítsuk ismereteinket és reményeink szerint megerősíti, hogy jó érzés és fontos egymással kapcsolatban lenni. Ezt pedig nem veheti el semmi.

Találkozzunk Siófokon! Ezt kívánjuk tiszta szívünkből!

Dr. Jobbágy Zita és Dr. Rajda Cecília                       
a 2021-es MANIT kongresszus szervezői               

Dr. Rózsa Csilla
a MANIT elnöke

További részletek, absztrakt beküldés és online regisztráció a rendezvény weboldalán